TJÄNSTER


MURNING

Vi är specialiserade inom murning och utför en hel del projekt inom det området. Vi har väldigt lång erfarenhet och älskar att mura.

Vi löser det mesta t.ex. plattsättning i kök, plattsättning i trappor, kakel och klikers, lagning av murningsarbeten, väggar, tak, och golv samt lagning av tegelfasader.SNICKERI
TJÄNSTER

Vi har ett brett utbud av snickeri tjänster samt lång erfarenhet. Är du i behov av snickeri arbeten? Tveka inte på att höra av er till oss så hjälper vi er.

Några exempel på vad vi utför är

 • Bygga altan eller pergola
 • Byta dörrar
 • Montera in nya fönster
 • Byta innerväggar
 • Byta fasadpanel
 • Sätta upp staket
 • Snickra upp listverkGRUND
ARBETEN

En stabil grund är avgörande för alla sorters konstruktioner. Vi hjälper till med allt från mindre husgrunder till stora grunder för industri- och hallbyggnader.

Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten, från orörd mark till färdig markentreprenad. Det innebär allt som rör grundarbeten från schakt och rörläggning till slutlig finplanering.TAKLÄGGNING &
RENOVERING

Behöver du hjälp med takläggning? Då kan du sluta att leta! Vi hjälper dig med omnejd att få ett högkvalitativt och hållbart tak på ditt hus. Tack vare mångårig erfarenhet kan våra takläggare ge dig snabb service utan att för den skull skada kvaliteten. Din trygghet är viktig för oss.

Att renovera taket på ditt hus är en investering för framtiden. Genom att regelbundet se över ditt tak kan du undvika vattenskador som kan leda till mer omfattande skador på din bostad. MUR & BYGG i Värnamo AB hjälper dig med takläggning och takrenovering på både små och stora fastigheter. Kontakta oss gärna för en offert!NYCKELFÄRDIGA
HUS

Totalentreprenad innebär att ni skriver på ett enda kontrakt där vi som hustillverkare åtar oss det praktiska och juridiska helhetsansvaret för att bygga ert hus. Från att leverera material och utföra entreprenaden till att ta ansvar för samordning och arbetsmiljö. För att vi ska kunna ta ansvar för helheten är det också entreprenörer som anlitats av oss som utför allt arbete och levererar allt material inom entreprenaden.

Ansvaret vi tar för material och arbete hänger samman med de försäkringar som ingår i husmaterialsatsen för nybyggnation och färdigställande.


 • Väldigt duktiga på det de gör. Noggrant arbete och väl utfört med bra kvalité. Jättesmidigt att ha med dem att göra och resultatet är enastående. Rekommenderas starkt!
  Prima Arkitekt
 • Väldigt bra samarbete och duktiga arbetare. Smidigt att samarbeta med er och vi ser fram emot fortsatta projekt ihop. Vi tackar och bugar!
  Zlatan Bygg AB
 • Noggrant, väl utförligt arbete. Det var ett nöje att ha er hos oss. Vi ser fler möjligheter i framtiden. Bra gjort!
  Lastbilscentralen Värnamo/Ljungby AB

+46 073 045 78 54